Over ons

Eurostar Achel is een Nederlands familiebedrijf met een RDW licentie. Ons bedrijf ligt bij Eindhoven/Valkenswaard, zo’n 500 meter over de Belgische grens in Achel. Bij ons vindt u de Brabantse gezelligheid verenigd met de Belgische gemoedelijkheid en waar service voorop staat.

Met ruim 20 jaar ervaring in de caravan- en recreatiebranche, heeft Eurostar Achel met een passie voor caravans en campers van haar hobby een beroep gemaakt.

Wij streven een gevarieerd assortiment na; waardoor u een grote kans heeft bij ons de caravan of camper te vinden die u zoekt!

Vakantie, vrije tijd en sporten is ontspannen en genieten. Eurostar Achel weet maar al te goed dat de voorpret van de vakantie reeds begint bij het oriënteren naar een geschikte caravan of camper.

Bel of mail ons vrijblijvend voor een bezichtiging, of kom langs om uw wensen kenbaar te maken zodat, wij via ons internationale netwerk gericht voor u kunnen zoeken. Wij maken er een sport van om de geschikte caravan voor u te vinden en dat tegen eerlijke condities.

Omdat wij de tijd voor u willen nemen werken wij op afspraak!

Eurostar Achel kijkt ernaar uit u in Achel te mogen ontvangen; reeds vele tevreden klanten zijn u voorgegaan.

Wij zijn vaak aanwezig maar niet altijd,
dus graag van tevoren contact.


EUROSTAR ACHEL bv
Heikant 16
3930 Achel (België)

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T: +31 (0) 612414578
T: +32 11 555 635

BTW: BE0837822256
RPR: Hasselt

Interessante links:

www.rdw.nl
www.vwe.nl